Piiitkän hiljaisuuden jälkeen taidan taas hienoisesti olla kiinnostunut käsitöiden maailmasta. Koska mitään valmista ei ole esitellä. Laitan tänne kaikki kesken olevat, jotka aion vielä tässä elämässä saada valmiiksi asti. Suurin osa näistä on kesken jääneitä KYH-projekteja. Osan KYHeistä purin suosiolla,kun niistä ei näyttänyt tulevan oikein mitään käyttökelpoista.

Tämä neulepaita on aloitettu jo ennen kesää. Nyt sain taas neuleen juonesta kiinni ja olenkin neulonut tätä omaan epämääräiseen tahtiini. Valmistuu,jos vain onnistun saamaan tuota sinapin keltaista alaska-lankaa lisää. Tässä on jonkun verran omaa sovellusta mukana ja hiukan jännittää lopputulos.

Näiden KYH:stä tuttujen villahousujen on tarkoitus valmistua myös joskus, jos vain pääsen perille siitä missä olen menossa. Tai vaihtoehtoisesti osaisin soveltaa jotenkin nämä housut loppuun.

 

Virkattu sängynpeitto, monta palaa valmiina ja vielä moninkertainen määrä tekemättä. Tälle olen asettanut 10-vuoden aikarajan. Valmistuu kun valmistuu.. Tekeillä tämä on ollut jo yli vuoden.

Nämä ovat kaikki myös KYH-aloituksia. Pinkki tyyny on muutamaa kierrosta vaille valmis. Vihreä raitainen tilkku odottaa kanssa sisariensa tulemista valmistuakseen laukuksi. Alimmaisena on ontelokuteesta virkattava matto.

Pitkiin harmaisiin sukkiin hyödynnän jämälanka varastojani. Kahdet päälimmäiset sukat ja baktus odottaa lisää lankaa ja sitten nekin ehkä joskus valmistuvat.

Monen neulonta vapaan kuukauden jälkeen sitä miettii osaako enää edes neuloa, virkata.. Alku lämmittelyksi aloinkin virkkaamaan pikkuista peittoa tutuista ja turvallisista isoäidin neliöistä.

Pikkuisia neuleita tulettekin todennäköisesti näkemään paljon. Täällä on meneillään projekti joka on isompi kuin villapaita ja vienyt kaikki voimat, että ihan pelkkä oleminen on käynyt työstä. Toivon mukaan tuo pieni ihme on maaliskuussa täällä.